Polityka prywatności firmy SAT-SYSTEM

WSTĘP..

  • Firma SAT-SYSTEM Bartosz Odważny oświadcza, iż jest właścicielem serwisu internetowego, znajdującego się pod adresem: www.sat-system.pl.
  • Każdego użytkownika odwiedzającego naszą stronę internetową obowiązuje Polityka Prywatności, która znajduje się pod adresem: http://www.sat-system.com.pl/Polityka_prywatnosci.html
  • Firma SAT-SYSTEM Bartosz Odważny w pełni przestrzega prawa do prywatności i ochrony danych osobowych użytkowników serwisu www.sat-system.com.pl.

 

PRAWA AUTORSKIE..

  • Firma jest autorem wszelkich materiałów tekstowych znajdujących się na tej stronie.
  • Firma jest właścicielem projektu graficznego, który stanowi stronę internetową oraz jest właścicielem niektórych zdjęć graficznych, znajdujących się na tej stronie.
  • Pozostałymi właścicielami zdjęć graficznych znajdujących się na naszej stronie są firmy, z którymi współpracujemy w oparciu o odpowiednie umowy.
  • Kopiowanie oraz udostępnianie materiałów tekstowych oraz graficznych znajdujących się na stronie www.pay-tv.pl bez zgody firmy SAT-SYSTEM Bartosz Odważny jest zabronione.
  • Wszelkie pytania, uwagi, bądź spostrzeżenia prosimy kierować na adres: biuro@sat-system.com.pl.

 

DANE ZBIERANE AUTOMATYCZNIE..

  • Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej w sposób automatyczny zbierane są dane, dotyczące szczegółów Twojej wizyty: adres IP, nazwa hosta, typ systemu operacyjnego, typ przeglądarki, czas spędzony w naszej witrynie, przeglądane przez Ciebie podstrony itd.
  • Wspomniane dane nie są w jakikolwiek sposób związane z identyfikacją danych osobowych osób odwiedzających nasz serwis, jedynie mają za zadanie prawidłowy jego rozwój.
  • Dane zbierane automatycznie służą do analizy trendów odwiedzin naszych użytkowników i ich zachowań oraz mogą posłużyć do analizy procesów demograficznych.
  • Dane zbierane są w sposób elektroniczny od każdego użytkownika odwiedzającego nasz serwis.
  • Nasza strona internetowa może wykorzystywać tzw. ciasteczka (cookies), które służą do identyfikacji Twojej przeglądarki podczas przeglądania naszego serwisu, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

DANE ZEBRANE POPRZEZ FORMULARZE KONTAKTOWE..

  • Każdy użytkownik, który będzie chciał złożyć zapytanie ofertowe, bądź zadać jakiekolwiek inne pytanie ma do dyspozycji formularze kontaktowe, znajdujące się na naszej stronie internetowej.
  • Do wypełnienia formularza kontaktowego wymagane są dane osobowe takie jak: imię, nazwisko, telefon, adres e-mail oraz informacja, którą chcesz nam przekazać.
  • Dane osobowe pozostawione we formularzach kontaktowych są odpowiednio zabezpieczone i mają do nich dostęp tylko uprawnieni pracownicy firmy SAT-SYSTEM Bartosz Odważny.
  • Pracownicy są zoobowiązani do zachowania w tajemnicy wszelkich informacji w nich zawartych.
  • Dane pochodzące z formularzy kontaktowych, będą służyć do zredagowania odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie, bądź posłużą do przygotowania wyceny naszych produktów.

 

W JAKI SPOSÓB SKONTAKTUJEMY SIĘ Z TOBĄ ?

  • Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu z Tobą z wykorzystaniem danych, które nam podałeś.
  • Jeżeli udostępniłeś nam swoje dane osobowe poprzez formularze kontaktowe, bądź napisałeś do nas e-mail skontaktujemy się z Tobą poprzez udostepnione przez Ciebie dane.
  • Możemy skontaktować się z Tobą drogą e-mailową, telefoniczną oraz listowną.
  • Jeżeli zapisałeś się do naszego Newslettera lub w inny sposob wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziemy wysyłać do Ciebie e-maile, zwierające informację o naszych produktach oraz ich promocyjnych cenach.

 

W JAKI SPOSÓB MOŻESZ POINFORMOWAĆ NAS O ZMIANIE SWOICH DANYCH ?

  • Dane osobowe, które udostepniłeś nam poprzez formularze kontaktowe możesz zaktualizować w bazie naszej firmy, bądź na wyraźne życzenie domagać się ich usunięcia.
  • Chęć zmiany danych, bądź ich usunięcia powinna być wyrażona w taki sam sposób jak pierwotnie udostępniłes nam swoje dane osobowe. Jeżeli jest to niemożliwe wybierz dogodny dla Ciebie sposób, aby skontaktować się z nami.
  • Danych osobowych zebranych automatycznie nie da się usunąć, ani edytować.
  • Dane osobowe, które posłużyły nam do zrealizowania tranzakcji z Tobą nie mogą zostać usunięte, ani edytowane, gdyż są to dane, które są częścią rachunku lub faktury.

 

PRZECHOWYWANIE, BEZPIECZEŃSTWO ORAZ DOSTĘP DO DANYCH OSOBOWYCH..

  • Firma SAT-SYSTEM Bartosz Odważny oświadcza, iż nie udostępnia oraz nie sprzedaje podmiotom trzecim jakichkolwiek danych osobowych podanych przez Państwa we formularzach kontaktowych, zapytaniach e-mail oraz Newsletterach.
  • Dostęp do danych osobowych mają tylko uprawnieni pracownicy firmy.
  • Dostęp do danych jest odpowiednio zabezpieczony przed dostępem osób niepowołanych.
  • W przypadku naruszenia przepisów prawa lub gdy będą tego wymagały przepisy prawa zastrzegamy sobie prawo do udostępnienia Twoich danych osobowych organom wymiaru sprawiedliwości lub innym, które będą tego wymagały.
  • W przypadku kontrolu Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych Twoje dane mogą zostać udostępnione jego pracownikom zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

 

ZMIANY NASZEJ POLITYKI PRYWATNOŚCI..

  • Firma SAT-SYSTEM Bartosz Odważny zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w powyższej Polityce Prywatności dla serwisu www.sat-system.com.pl.
  • Jeżeli Polityka Prywatności zostanie zmieniona, jej treść będzie opublikowana na tej stronie.

 

DANE KONTAKTOWE..

  • Adres firmy posiadającej dane osobowe:
    SAT-SYSTEM Bartosz Odważny, ul. Śmigielska 17, 64-000 Kościan, Polska
  • W razie jakichkolwiek pytań, uwag lub sugestii związanych z ochroną prywatności prosimy o skontaktowanie się z nami w wygodny dla Państwa sposób poprzez zakładkę KONTAKT na stronie internetowej www.sat-system.com.pl.